کد خبر: ۱۸۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰
خودروکار گزارش می دهد؛

مقایسه ارزش واردات و صادرات صنعت خودرو و قطعات ایران طی بهار 96 و 97

رصد آمار واردات و صادرات خودرو قطعات طی بهار امسال و مدت مشابه سال گذشته رشد 37 درصدی در صادرات قطعات خودرو و رشد 50 درصدی در ارزش صادرات خودرو، کاهش 39 درصدی واردات خودرو و کاهش 68 درصدی در واردات قطعات خودرو را نشان می دهد.
به گزارش خبرنگار خودروکار، با نگاهی به جداول تجارت جهانی ایران در اقلام غیر نفتی، آمار واردات و صادرات خودرو و قطعات در بهار امسال کمی شوکه کننده است. چرا که در مقایسه آمار واردات بهار امسال و سال گذشته، کاهش واردات خودرو رقم خورده است، این در حالی است که گرچه گفته می شود واردات قطعات خودرو به بیشترین میزان خود رسیده، اما بازهم نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش همراه بوده است.

از جمله مهمترین مبادی وارداتی خودرو در سه ماهه نخست امسال می توان به جمهوری کره، امارات متحده، عمان، آلمان، ترکیه، انگلستان، چین، گرجستان، بلغارستان، ارمنستان، کویت، ژاپن، روسیه، فرانسه، ایتالیا، تایوان و استرالیا اشاره کرد.



همچنین در بهار 97  حدود هفت هزار و 40 دستگاه خودرو معادل 198.8 میلیون دلار خودرو وارد کشور شده که میزان واردات خودرو در مدت مشابه سال گذشته به ارزش 598.4 میلیون دلار به تعداد 21 هزار و 714 دستگاه رسیده است که البته آمار واردات کاهش 66 درصدی واردات در سه ماه را نشان می دهد.

در بخش صادرات نیز، بهار امسال 410 دستگاه خودرو معادل سه میلیون دلار صادر شده است؛ همچنین میزان صادرات خودرو در مدت مشابه سال گذشته 328 دستگاه خودرو معادل دو میلیون دلار بوده است .   



لازم به ذکر است سه قلم عمده صادراتی قطعات خودرو در سه ماهه نخست امسال به بدنه خودرو سواری، قطعات خودرو کلیم و فلایویل تراش نخورده از محل مواد اولیه وارداتی اظهارنامه ذکر شده تعلق داشته است.

همچنین عمده ترین خودروهای صادراتی ایران در سه ماهه نخست امسال، سه دستگاه خودرو شامل سایناs232 کوئیک s212 و پارس Tu5 به ارزش 25 هزار دلار، 238 دستگاه خودرو سواری به ارزش یک هزار و 664  هزار دلار و خودرو سواری دنا، پژو 207، دنا پلاس، پژو 405 و لوگان به تعداد 169 دستگاه به ارزش یک هزار و 310 هزار دلار بوده است.



به گزارش خودروکار، آمار واردات و صادرات خودرو و قطعات خودرو در سه ماهه نخست امسال نشان می دهد واردات خودرو از 17 کشور و واردات قطعات خودرو نیز از 41 کشور صورت گرفته است و در مقابل مهمترین مقاصد صادراتی خودرو به 9 کشور و قطعات خودرو نیز به 29 کشور بوده است.

انتهای پیام/




روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار